Havetromle på tilbud

alko havetromle Se pris hos 10-4.dk Til shop

Skal du anlægge ny have, eller blot rette ujævnheder uden at bruge hele opsparingen, så er det en nødvendighed med en havetromle på tilbud. En havetromle retter haven til og skaber en ensartet og pæn overflade. Men lad være med at købe den første og bedste, for der er mange gode tilbud på havetromlere i den bedste kvalitet.

Dette kan en havetromle

Hvad end du skal have rette græstørv, der ovenpå en vinter med frost har skabt buler og forhøjninger i græsset, eller du skal anlægge en ny have fra bunden, så har du brug for en havetromle. Når der skal anlægges ny have, er det vigtigt at overfladen er helt jævn og ensartet. Det kan du sikre dig med en havetromle. På samme måde kan du opnå ens helt ens og jævn overflade på en eksisterende have, ved at tromle haven. Den tunge tromle skubber forhøjninger ned, og skaber en ens og pæn overflade.

alko havetromle Se pris hos 10-4.dk Til shop

Fås i flere størrelser

En havetromle fås i flere størrelser, fra de helt små, der kan skubbes manuelt lige som med en græsslåmaskine, til de store, der skal trækkes af en havetraktor. Det kan være tungt at skubbe med en havetromle, så det kan være fordel at vælge den lidt større havetromle og trække den med havetraktoren, frem for at tromle haven manuelt.

Find tilbud online

Det er muligt at finde både brugte og nye havetromler på tilbud, hvis blot man investere lidt tid i at se sig om. Enten kan du besøge en eller flere butikker og forhøre dig om tilbud, men den lidt smartere løsning er at se dig om online. Ofte er der mange tilbud at finde på nettet, hvad enten du vil have en brugt eller en ny havetromle.

Den rette tid at købe havetromle på tilbud

Eftersom en havetromle ikke er noget man bruger ret ofte, og derfor skal have stående til opbevaring resten af året, er det bedste tidspunkt at se sig om efter en havetromle, i sensommeren eller efteråret. Det er nemlig slut for sæsonen og derfor vil forhandlere typisk sætte havetromlerne på tilbud. Men det er også på dette tidspunkt at folk skal finde plads til opbevaring og derfor vil være mere tilbøjelig til at sælge privat.

alko havetromle Se pris hos 10-4.dk Til shop

admin