Leje af havetromle

alko havetromle Pris hos 10-4.dk 560,00 Til shop

Når foråret står for døren er der én ting der især bliver tydelig og det er hvor meget haven har taget skade oven på frostvejr og vinter. For at rette op på havens forfald, er der flere ting man kan gøre. Én af dem er at rette havens ujævnheder til, ved hjælp af en havetromle.

Spar plads og lej i stedet for at købe

En havetromle bruger man kun en enkelt gang om året, når haven skal plejes. I stedet for at have den til at stå til opbevaring resten af året, hvor man ikke bruger den, kan man i stedet vælge at leje en havetromle. Det er nemt og billigt og man slipper for besværet med at finde opbevaringsplads til den.

Lej for en dag, en uge eller en sæson

Det er muligt at leje en havetromle for blot en dag, eller en uge, eller hvor længe man har brug for den. Afhængig af hvor meget haven har taget skade i løbet af vinteren og hvor mange knolde der er kommet, skal haven muligvis tromles mere end én gang.

Efter en tur eller to med havetromlen bliver haven både mere jævn, mere blød. Hvis du går haven over med en rive efterfølgende, sikrer du også bedre vækstbetingelser for græsset, da det giver luft til rødderne.

alko havetromle Pris hos 10-4.dk 560,00 Til shop

Fås i flere størrelser

Havetromler kan lejes i flere forskellige størrelser. Der findes de helt små, som kan skubbes som en almindelig græsslåmaskine. Dette er en fin størrelse, hvis man blot har en mindre have. Men den kan være lidt tung at skubbe med, så hvis du har en større have, bør du leje en større havetromle.

En god størrelse havetromle er lidt over en meter bred og med en diameter på cirka 45 centimeter. Husk at bemærke at kanterne på havetromlen skal være afrundede, så der ikke laves riller når haven køres over med tromlen.

Lej to på én gang

Hvis du har en større have kan det være en fordel at leje mere end én havetromle. En almindelig havetraktor kan trække en enkelt havetromle af ca 220 kilo. Men en ATV kan trække to og så behøver du blot at køre haven igennem en enkelt gang, for at sikre et helt jævnt resultat.

Det eneste du skal gøre er at forlænge ledet. Se efter havetromler specielt designede til at skulle trækkes af en ATV.

alko havetromle Pris hos 10-4.dk 560,00 Til shop

admin