Havetromle til vand

alko havetromle Se pris hos 10-4.dk Til shop

Man kan vælge at fylde sin havetomle med enten vand eller sand. Det er noget nemmere både at fylde og tømme en havetromle med vand og derfor er det også denne type havetromler, der er mest efterspørgsel på.

Den bedste type havetromle til vand

En havetromle der skal indeholde vand skal have en overflade der ikke ruster. Samtidig skal den være designet på en måde, at den er nem at tømme når den skal sætte til opbevaring i vinterhalvåret. Derfor er det mest optimale en havetromle i plastic, med en åbning øverst på tromlen, så den hurtigt kan tømmes.

Det skal du holde øje med

Når man er på udkig efter en havetromle til vand, bør man sikre sig at den har helt runde kanter, så græsset ikke beskadiges når man kører over det med tromlen.

Det er muligt at købe havetromler i flere forskellige størrelser. Valget af havetromle bør hænge sammen med hvilken størrelse have man har. De små havetromler vejer omkring 80 kilo når de er fyldt med vand. Det betyder at de let kan skubbes manuelt. Dette er en fin størrelse til eksempelvis kolonihaver.

alko havetromle Se pris hos 10-4.dk Til shop

En større havetromle giver bedste resultat

Men har man en større have er det mest optimale en havetromle, der vejer op til 220 kilo og er omkring en meter bred. Denne type havetromle kan også fyldes med vand, men eftersom den er tungere, skal den trækkes efter en havetraktor eller en ATV. Til gengæld er den langt mere effektiv end de mindre havetromler. Hvis du har en ATV kan du trække op til tre led havetromler.

Det er meget vigtigt, før du begynder at tromle haven, at du sikrer dig at der ikke ligger sten eller andre ting i haven som kan ødelægge tromlen.

Find en god pris

En havetromle til vand kan fås fra kun 400 kr i den lille størrelse. De større modeller der skal trækkes af en havetraktor koster en smule mere, men husk at det er muligt at finde mange gode tilbud på havetromler online.

Det er ikke kun haven som vil have rigtig godt af en tur med tromlen, også din køkkenhave vil være god at køre over med tromlen, for at sikre en pæn og jævn overflade inden der skal sås nye grønsager.

alko havetromle Se pris hos 10-4.dk Til shop

admin